Baby Jogger City Elite test

”Baby-jogger” er vel et uttrykk som har blitt mer og mer vanlig etter som folkehelsa blir bedre og bedre og alle mulige anledninger skal brukes til trening. Og hvilken bedre mulighet til litt skikkelig kondis-trening er vel ikke det å gå tur med en Baby Jogger City Elite?

I dag finnes det jo et mylder av joggere som passer både for liten og stor. Noe av det man må skille mellom er likevel barnets alder. Skal du ut å løpe med et helt nytt barn, trenger man en vogn med ligge-bag, mens har du et større barn, holder det med en stol som har seler.

Baby jogger City Elite er en moderne vogn for bygater og parker hvor du kan trene kondisen mens barnet følger med på alt som foregår utenfor. Vognen er faktisk tilpasset helt små spebarn og opp til de er noen år gamle.

Så hva kan vi egentlig si om Baby Jogger City Elite? Her kommer omtalen. smilende-baby

Baby Jogger City Elite spesifikasjoner

Denne babyjoggeren har fått en del god omtale i markedet for dens unike fordeler. Dette er en tre hjuls barnetrille, som passer utmerket like godt for bybildet som lett skogsterreng. Opplevelsen for barnet vil være smidig og behagelig, selv på ujevne underlag. Det justerbare håndtaket på Baby Jogger City Elite trillevognen kan senkes og heves til riktig høyde, for høye og lave personer. Den har også parkeringsbrems montert på håndtaket, for enkel hjul-lås.

Baby Jogger City Elite har noen gode funksjoner som gjør den perfekt for joggeturer. For det første kan setet legges tilbake, slik at barnet beskyttes mot sol og regn. Den kan klappes sammen med et foldesystem, slik at den blir enkel å transportere. Den kalles ”quick-folder” og kan applikeres med bare en hånd.

Baby Jogger City Elite har svinghjul slik at man kan komme fram smidig rundt skarpe svinger og hjørner. Det vil gjøre løpetreningen mer kontinuerlig og rask. Dessuten kan forhjulet settes i lås, slik at det er enklere å løpe på rette veier.

Denne babyjoggeren har flere spennende funksjoner som gjør at den er blant de mest solgte barnevognene i sitt slag. Og Baby Jogger City Elite har stort fokus på barnets sikkerhet. Med parkeringsbremsen på håndtaket vil ikke trillevogna rulle av gårde på egen hånd. Seletøyet kan tilpasses alle de små barna, enten de er helt små eller er i barnehagealder. Både setet og seletøy på Baby Jogger City Elite er polstret for bedre komfort.

Hjulene på denne Baby Jogger City Elite kan ikke punktere, slik at om du skulle være i godt driv, ikke trenger å tenke på uforutsette hendelser. De er fylt med skum som gjør at hjulene ruller smidig over en hver stein og hump i stien. Hjulene kan tas av under transport med en enkel utløsermekanisme. Hjulene på er like store for å lage en god stabilitet i vogna. Tegnet-joggevogn Vogna Baby Jogger City Elite er laget slik at barnet blir beskyttet mot vær og vind, samtidig som den har fullt utsyn. Baldakinen omkranser barnet på en trygg måte. Baby Jogger City Elite passer derfor utmerket til folk som er i farta. Men hva sier folk som har testet den?

Tilbakemeldinger på Baby Jogger City Elite

Denne vognen scorer høyt blant forbrukerne som har testet den. Baby Jogger City Elite blir brukt sammen med helt nyfødte barn også. Men det er likevel mange som er bekymret for å bruke denne fra starten av.

Noen sier at selv om de er bekymret for at det lille barnet skal sitte ubehagelig, så har de brukt Baby Jogger City Elite vognen helt fra første start uten problem. De opplever vognen som svært stabil og romslig. Les også om andre best i test trille på vår forside.

De fleste er likevel svært fornøyd, både med vognens egenskaper og utseende. Blant annet har mange høye foreldre kommentert fordelen med at man kan regulere håndtaket slik at man får den rette stillingen. Både vognens materialer og strømlinjede form gjør at mange velger nettopp denne.

Det er nok mange som reagerer når de får vite at vognen ikke er ment for jogging. Man kan føle at navnet Baby Jogger City Elite er en smule misvisende. Men det skal sies at dette ikke er en hardbarket vogn for de skikkelig maratonløperne. Her snakker vi en vogn som passer for lette joggeturer i kjent terreng og bygater. mor-jogger-joggevogn Trillevogna Baby Jogger City Elite er en vogn med god verdi for pengene. Den har mange funksjoner som passer for dem som har tenkt seg på lette trimturer uten alt for mye fart.

Så hva for dem som er hardcore ultra-løpere og som må få løpt fra seg titt og ofte?

Hva med å teste TFK Joggster Twist trillevogna? Den er både lettere og mer smidig enn noen av de andre barnevognene vi har testet. Hjulopphengene er konstruert på en profesjonell måte som tillater vill fart i ulendt terreng.

Vognen er komfortabel både for voksen og barn, både fordi den er mer polstret enn andre modeller, samtidig som håndtaket har en deilig avrundet form som passer for lange turer. Man kan også styre den med en funksjon slik at den ikke styrer ut av kurs. Her kan man trille både på fortauet, i skogen og på humpete veier.

I forhold til Baby Jogger City Elite har denne vogna tre trinns regulering med glidelås slik at barnet kan ligge sovende eller sitte opp. Med bakhjuls-fjæring blir joggeturen enda bedre. Vognen kommer med duobag som også kan benyttes på vinterføret. Barnet kan sitte både mot deg og fra deg, men en enkel manøver. jente-raker

Konklusjon

Baby Jogger City Elite er en flott trillevogn for barn opptil 34 kg. Selv små spebarn kan ligge i denne, da den har polstrede seletøy og puter. Barnet vil ligge rolig mens ferden går rundt skarpe hjørner og skogsveier.

Men Baby Jogger City Elite er ikke for den hardbarka maratonløperen i stor fart. Sjekk heller ut TFK Joggster Twist for enda mer komfort, strømlinjeformede passform. Hvilken vogn du velger, kommer mye an på bruken, men både Baby Jogger City Elite og TFK Joggster Twist er meget gode trillevogner for barnet.