Bugaboo Buffalo omtale

Bugaboo er en produsent av barnevogner for moderne mennesker. De har høy ekspertise innenfor mange områder som i kombinasjon kan skape robuste barnevogner for fart og spenning med begrensede midler. Det betyr at de blant annet setter fokus på bærekraftighet. Men resirkulerte materialer og svært smarte løsninger for anvendelig bruk og gjenbruk som den var ny, har Bugaboo i dag fått et godt rykte på seg. Vi kommer ikke unna at barnevogna passer for den urbane og kule kidd'n, men også med friske og kule foreldre.

Bugaboo har mange modeller, slik som Bugaboo Runner, Bee, Donkey og Cameleon. Nå skal vi se på modellen Bugaboo Buffalo. Dette anses som en todelt kombivogn med mange funksjoner. Mange elsker denne vogna fordi den er tidløs og har delikate farger.

Mens andre synes den mangler viktige deler som gjør den anvendelig også på joggeturer og handling. Dessuten er den vanskelig å sette sammen og er dyr å sende. Denne vogna er nemlig ikke tilgjengelig i Norge, og derfor må man eventuelt kjøpe den via nettbutikk.

Bugaboo barnevogna har en sportsdel som har vært mye omtalt. Man skal huske på at amerikanske selskap er nødt å ta store forhåndsregler når det gjelder sikkerhet og risikoen for stevning. Selv om den er ment for at barna kan sove i den, er advarslene motstridende. Ryggen er tre delt, med mulighet både for å ligge å sove tilbakelent, sittende tilbakeoverlent eller bare sitte oppreist.

Dessuten er den ganske tung. De fleste aktive mennesker liker å ta med vogna overalt, også på biltur. Med en vekt på over 14 kg blir vogna ganske tung å løfte over fra bakken til bagasjerommet. Samtidig som den er vanskelig å legge sammen, er ikke Bugaboo Buffalo en vogn vi lenger anbefaler.

Og da Bugaboo har sluttet å markedsføre denne i Norge, vil vi heller anbefale etterfølgeren Bugaboo Fox. Den har fått enormt gode tilbakemeldinger og forbrukerne har kun gode erfaringer med den. Dette er hva vi fant ut om Bugaboo Fox barnevogna. baby-sitter-i-barnevogn

Bugaboo Fox barnevogn

Så hva er det som er så bra med Bugaboo Fox modellen? Selv sier de at Bugaboo Fox er designet for å passe livstilen din uansett om det er hjemme eller på farta. Og det er nemlig på farta som er nøkkelordet her. Bugaboo vil at aktive folk har det beste utstyret for å utøve sine aktiviteter. Og at Fox'n er lur som en rev, det skal vi se her.

Bugaboo Fox har kvalitet fordelt i tre punkt, nemlig myk berøring mellom hjul og underlag, komfort for barnet og enkelhet i forhold til transport. Se også vår hjemmeside for flere test av barnevogn

Myke følelser

Denne vogna gir oss mye følelser. Og det er de forsterkede fjæringene i hjulopphenget som gjør at selv røft terreng føles silkemykt. Sammen med store, tykke hjul, tåler Bugaboo Fox skogstier like godt som polerte eikegulv.

Dette til tross for den utrolig lave vekten på 9,9 kg, er det nesten utrolig at disse aluminium chassisene er nok. Vogna har fire hjul som er luftfylte som flyter godt over humpet og hindringer i banen. jente-i-barnevogn

Gir grunnlag for barnets komfort

Dette gir en komfortabel reise for barnet. Husk, selv med 5-punktsele og ergonomisk utførelse, slik som denne vogna har, så kan det være mange ting som forstyrrer søvnen. Komforten får barnet av den romslige, men lune bagen. Den har bærehåndtak og enkle koblinger som fester den til vogna. Selve trekket kan løsnes for vask.

Bagen kan plasseres i begge retninger slik at man kan la barnet ha øyekontakt med den som triller, eller vende den forover slik at den ser alt som skjer foran.

Vogna har fotstøtting og håndtak for barnet. Barnet vil være beskyttet fra vær og vind, i den lune vogna. Den vil også ha solbeskyttelse fra kalesjen som kan trekkes fram, og lufting i fôret som gjør atmosfæren god.

Når det gjelder ytterligere sikkerhet, har Bugaboo Fox en del fordeler. Man kan få tilbehør på Bugaboo Fox som gjør den godt synlig i mørket. Men med refleksbånd er den også synlig i lav sol.

Som en jogge-trille er det likevel i slike situasjoner man frykter for barnets sikkerhet. Men med en håndbremse festet på håndtaket, vil man kunne stoppe vogna uten fare for velting. baby-ved-en-snømann

Foreldrefunksjoner

Det å ha barn er slitsomt til tider. Det er bedre om man finner enkle løsninger som gir hverdagen mindre stressende. Bugaboo Fox barnevogna er også en bestselger på grunn av dette.

Og det handler ikke bare om at den har et deilig mykt håndtak eller hjul som svinger når du skal løpe fort for å slå rekorden din, men også på ting som er bra under transport. For det første kan man legge denne sammen til en liten del som tar liten plass. Hjulene er klikkbare slik at man kan ta dem av og øke plassen.

Dessuten kan den foldes på en måte som gjør det enkelt å bære den. Det kan være like greit å bruke denne funksjonen når man skal over i ett tog eller gå fra gate a til å på flyplassen.

Ellers har vognen vist seg veltesikker i test, selv om den har en tilt-funksjon som gjør det lettere å forsere fortauskanter, og den har en rekke tilbehør som gjør at den får flere funksjoner. For eksempel kan man bruke bagen som bilstol ved å klikke den inn i adapteren.

Det er dessuten svært lett å løfte barnet over fra vogn til sete. Sovende-baby-i-barnevogn Mange funksjoner gjør at Bugaboo Fox blir den naturlige arvtakeren til Bugaboo Buffalo. Vi anbefaler derfor den i stedet for den utgåtte varen. Fra hjemmesiden kan man likevel kjøpe deler til Bugaboo Buffalo om man har en slik. Det beste av alt er jo at de er så holdbare.

Bugaboo Fox har et moderne og stilrent utseende som tiltaler de spreke blant oss. De som liker å ferdes ute i omgivelsene og de som er travle hjem fra arbeid, med barnevogn og handlevarer. Godt at man får plass til det hele i barnevogna slik at trilleturen blir en lek.