Emmaljunga Scooter omtale

Med nesten 100 års erfaring har designerne bak merkevaren Emmaljunga skapt robust og sterke barnevogner/sportsvogner med mange spissfindige funksjoner. Emmaljunga Scooter kommer med årsmodeller fra mange år tilbake. De senere årene har vi fått både en Emmaljunga Scooter 2.0, 3.0, 4.0 og nå også Emmaljunga Scooter 4S. I katalogen til merkevaren finnes en rekke forskjellige barnevogner til ulik bruk. Som svensk produsent er det naturlig at denne trillevognen gjør det godt i Norge, men det er nok ikke eneste grunnen til det.

Hvorfor nettopp Emmaljunga Scooter kommer så godt ut i tester, har man flere ting å gjøre. Totalbildet av vognen Emmaljunga Scooter blir som regel vurdert med flest antall stjerner i boka, både fra foreldre som har testet den ut og eksperter innenfor markedet fra fabrikanter til tidsskrifter. Det er spesielt for dem som vil ta med barnevogna på en skikkelig treningstur som foretrekker denne. Noe mange nybakte foreldre i Norge velger i dag. Men selv for rolige spaserturer er Emmaljunga Scooter en barnevogn å stole på.

Her er noen fordeler med Emmaljunga Scooter trillevognen. mor-på-benk-med-barnevogn

Vogna Emmaljunga Scooter spesifikasjoner

Barnevogna Emmaljunga Scooter passer for små barn, men også barn opptil 15 kg kan bruke den, da den har en lang rygg der barnet kan hvile og sove. Det er en barnevogn med ryggstøtte som kan stilles inn. Den er svært lett og har kvalitetsmaterialer som gjør den til en vinner. Emmaljunga Scooter passer for dem som vil ferdes i skog og mark, i vær og vind og likevel gi barnet trygghet og komfort på et meget høyt nivå.

Hjulene på denne sportsvognen/barnevognen kan svinges eller låse i en bestemt stilling. For å gjøre dette må man feste koblingen. Hjulene er punkteringsfrie, noe som gjør at høy hastighet over grusete og steinete vei går uten problemer. Tyngdepunktet er lavt slik at vognen ikke vil velte, likevel er den svært lett. Fjæringer i konstruksjonen gjør også at barnet får en komfortabel tur uansett underlag.

Emmaljunga Scooter har den fordelen at man kan frakte bæreposer og lignende i den. Dermed blir det også en stopp innom butikken før man vender nesa hjem. Barnet kan enten sove i vogna i en tilbakelent posisjon, eller sitter oppreist slik at den kan følge med på moroa. Den har både ryggstøtte og fotstøtten for med behag.

Barnet er beskyttet mot vær og vind, med kalesjen som følger med. Materialet er vannavstøtende og har lufteluker på siden. Solskjermen tåler sterk sol, og gir barnet den nødvendige beskyttelsen. baby-med-lue For den som skal trille vogna, er det noen funksjoner som man bør få med seg. Skal man jogge med babyen, er Emmaljunga Scooter helt perfekt. Håndtaket kan justeres for forskjellige vinkler. Dette gjøres enkelt med bryteren på siden. Bremsen er også festet til håndtaket, slik at nedbremsing og lås av hjul kan gjøres i fart.

Foreldre elsker å bruke denne vogna fordi den har godt sete for barnet. Men også for den tilbehør. Den har både ekstra fotpose, regntrekk og sportsbag, som har mye å si.

Emmaljunga Scooter har brett under vogna med vegger, for å frakte poser og tøy i. Allsidigheten til denne barnevognen er rett og slett utrolig, med tanke på helheten. Den er verken veldig tung og dessuten har den virkelig god pris.

Emmaljunga har solide trekk med materiale som er svært slitesterkt. Det meste er polstret for at barnet skal sitte komfortabelt og trygt. Det er blant annet den 5-punkts sikkerhetsselen som sørger for det. Selv om selene strammes, har barnet stor boltreplass i den romslige vogna.

Til tross for at Emmaljunga Scooter er laget i så robuste og kvalitetsmessige materialer, er prisen rimelig. For 3-4000 kroner kan den bli din. Baby-med-rød-genser Skal man frakte vogna, kan man slå den enkelt sammen med foldesystem. Hjulene kan lett vippes av og gjøre vogna enda mindre. Den passer godt inn i bagasjerommet på bilen eller på bussen. Men først og fremst er denne vogna utmerket for den travle forelden som vil slå flere fluer i en smekk.

Med Emmaljunga Scooter vil man få en helt unik treningsopplevelse sammen med barnet, enten det sover trygt i vognen eller følger med på alt som skjer utenfor.

Konklusjon

Emmaljunga Scooter er en barnevogn i rekken av utallige barnevogner fra leverandøren. De kjennetegnes for en robust ramme og solide og slitesterke materiale. Vogna er svært lett, noe som passer godt for dem som vil ferdes i skog og mark, i byen eller på landet. Med fart får også vogna fram sine spissferdigheter, med sin aerodynamiske form og punkteringsfrie dekk.

Om man er helt treningsnarkoman, vet man med sannsynlighet at man kommer til å måtte ut på tur. Denne vogna bør absolutt være med. Legg heller på noen ekstra intervall når motbakkene kommer, for med denne vogna får man ikke mye motstand. Den lave vekten gjør at den er utrolig god å manøvrere.

Er man uten etter en god vogn for å gå turer med, er også Emmaljunga Scooter helt perfekt synes vi i redaksjonen i https://www.mamma1.com/. Man trenger ikke stor fart for å få utbytte av denne. Enten man vil gå en tur i butikken eller kjenne naturens ro, passer den godt fordi barnet vil være helt beskyttet og kunne sove og hvile i den. Med tilbehør som veske, vil man ha nok plass til ekstra utstyr og bleier.

Vi anbefaler Emmaljunga Scooter på det sterkeste og nesten uansett. Kjøp med tilbehør som Polar fotpose for turer ute når kvikksølvet fryser.