Lekmer – nettbutikk omtale

På Lekmer.no kan man bli oppfordret til å leke og ha det moro, og det finnes ikke noe galt i det. Lekmer.no er en nettbutikk med mange ulike merkevarer, og ofte kan man gjøre svært gode kjøp fra nettbutikken. Med et komplett tilbud kan man finne alt fra leker og innredning til barnevogner her.

Det er en fordel å handle på nett når man er forelder i en ellers så travel familie, med levering i barnehage, jobbpendling, sosialt samvær og trening. Og slik skal det jo være når man er i sine beste år, men det betyr jo ikke at man kan forenkle noen aspekter. Kanskje stunden sammen foran nettbrettet eller maskinen kan gi dere en ekstra tid sammen, uten kjas og mas? lekmer-logo

Nettsiden er en nettbutikk

For det er enkelt å se at Lekmer.no kan markedsføring. Det er ingenting negativt med det, når gratis frakt gis for kjøp til 799 kroner eller mer og med lovnad om 365 dagers åpent kjøp. Nettsiden er lekende i duse blå og rosa farger. Et stort banner forteller oss om stort salg med prosentvis bonus for dem som slår til. Om det er 50%, 60% eller til og med 70%, så kan man fort forstå at man her kan få produkter til mye lavere pris enn andre steder.

Under finner man fram til produktene ved å velge en fane. Man kan godt kalle det butikkens egen avdeling, og har inndeling som følger:

 • Klær
 • Leker
 • Sko
 • Vogner
 • Bilstol
 • Barnerom

Vil man heller starte med en oversikt over varemerkene, går man enkelt inn på fanen ”brand” som tar kundene rett inn til avdelingen som definerer Lekmer.no som nettbutikk.

Hver katalog er fyldig proppet med informasjon. Ikke for mye, men slik at man kan gjøre bedre valg. En barnevogn er ikke bare en vogn for barn, men den kan ha flere egenskaper:

 • Liggevogn
 • Sittevogn
 • Paraplyvogn
 • Tvillingvogn

Dessuten vil hver kategori ha en oversikt over tilbehør og produkt som passer sammen med varen. Det er spesielt bestselgere og rabattsalg kunder er interessert i.

Det er ingen tvil om at Lekmer.no har det som skal til for å bli Nordens ledende aktør i sitt segment på nett. Det er blant annet på grunn av tilbakemeldinger man kan anta at de også vil bli det. Bare hør hva folk på Trustpilot har å si om Lekmer (fritt gjenfortalt):

 • Rask levering
 • Fantastisk
 • Enkelt å navigere på siden
 • God pris og rask levering
 • God service
 • Kort leveringstid
 • Oversiktlig nettside med fine bilder
 • Kvalitetsservice

Dette er bare noen av svært mange tilbakemeldinger nettbutikken har fått på en av de mest anerkjente produktanmeldere. Det er nemlig gode erfaringer kundene sitter igjen med etter handel på siden. Enten det var for å kjøpe leker eller barnevogn med rabattkode.

Det er veldig enkelt å forstå at Lekmer.no er en nettbutikk. Det er en lek å navigere på siden, eller spørre om hjelp der man står fast.

Noen andre fordeler med Lekmer

Foruten å ha skapt en svært oversiktlig nettbutikk, har Lekmer flere fordeler. Man kan velge å delbetale gjennom betalingstjenesten Klarna. Her vil man få en egen konto med enkel innlogging for betaling og oversikt. Summen kan betales ned i sin helhet når økonomien er mer solid.

I tillegg har Lekmer betaling med vanlige bankkort som Visa og Mastercard, men de godtar også Eurocard.

Nettbutikken er sikker fordi den bruker 3DSecure og SSL-kryptering. Dette handler om digital sikkerhet, og beskytter nettbutikken selv og kunder mot inntrengere og uærlige personer.

Lekmer har en kundeservice som får topp karakter fra majoriteten av de spurte. Kundeservicen er faktisk åpen hver dag, med vanlige åpningstider. I helgene er det mellom 09-16 man kan forvente svar. E-posten er customerservice-no@lekmer.no. De kan også kontaktes på Facebook og Instagram.

Hvorfor rabattkoder kan gi motivasjon

Barn er i stadig endring, både fordi de blir større og fordi de endrer sine omgivelser. For det trenger barna de beste barneklærne og utstyr som gjør opplevelsene minnerike og komfortable. Men som så mye annet er det dyrt å være småbarnsforeldre.

Lekmer.no har link til en av de aller beste sammenligningstjenestene, Prisjakt, og dessuten kan man gjøre nytte av rabattkode. Trenger man en ny barnevogn er det klart dette vil gjøre et innhogg i økonomien, men bruker man rabattkode for kjøp av barnevogn kan man få de aller beste produktene til rabattert pris. Vogner og tilbehør går nå for svært lave priser.

Generelt er en rabattkode noe man får om man melder seg på nyhetsbrevet. Dette er en gratis tjeneste som kobler e-posten din opp mot en tjeneste levert av nettbutikken. Rabattkoden får man på varer på salg eller favoritter man har pekt seg ut. Ofte er det cookies, en informasjonskapsel som samler inn data. Men dette er jo til fordel for den som søker etter sine produkter på Lekmer. For uten cookies, ville man ikke kunne fått slike utrolige tilbud med rabattkoder man får her.

Konklusjon

Lekmer.no er helt klart en av Nordens mest populære nettbutikker for leker til barn. Men de har så veldig mye mer. Barneklær, utstyr som bilstoler og vogner og interiør er bare noen av avdelingene på dette store utsalgsstedet. Og det beste av alt, er jo at man får alt inn i stua, på skjermen når man koser seg i sofaen med en kopp te og nettbrettet eller mobilen.

Man kan puste ut og senke skuldrene mange hakk ved å bli kunde på Lekmer. Det er en nettbutikk for det moderne mennesket, som vet å effektivisere hverdagen og spare store summer med store salg og rabattkoder.

Test ut om Lekmer.no tilfredsstiller de forventningene du har til en nettbutikk med barneartikler og utstyr for barnefamilien.