Mountain Buggy Urban Jungle test

Mountain Buggy Urban Jungle er en by-trillevogn av leverandøren fra New Zealand. Landet er ganske likt Norge når det gjelder klima, geografi og folkelynne. Fjell, trange fjordarmer, kyst og en hel bråte med sau. Det betyr at også deres Mountain Buggy Urban Jungle passer godt i Norge.

Selv om vi kan få et inntrykk av at denne barnevognen er for fjellvante geiter, passer Mountain Buggy Urban Jungle også perfekt i byen. Travle gater, asfaltjungel og trafikk er noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Men hva er det med denne Mountain Buggy Urban Jungle som gjør at den også passer på spreke marka-turer og terreng?

Her skal vi se litt nærmere på barnevognen med navnet Mountain Buggy Urban Jungle. Trille-foran-port

Mountain buggy urban jungle test - Fordeler

Det er ingen tvil om at Mountain Buggy Urban Jungle er en barnevogn for alle underlag. Terreng, sti, asfalt, snø, is. Mange synes den er svært fleksibel på grunn av denne allsidigheten. Den bygger på lang erfaring og endringer på tidligere modeller som skaper stadige forbedringer. Noe som utviklerne jobber med er selvfølgelig trender i samfunnet, men også å beholde barnevognens enkelhet og slitasjeevne. Men det er for helt andre ting denne kule barnevognen får mye skryt. Sjekk ut disse funksjonene:

 • Vognen har en rygg som kan legges helt ned, slik at barnet både kan sitte oppreist, og ligge flatt når den skal sove. Det er en klikkmekanisme som går fra 360 grader til 270 grader sett fra siden, som tillater variasjonen.
 • Ryggen på barnevognen er svært lang. Vognen passer like godt for små barn til større barn.
 • Uttrekkbar fotstøtte som gjør det enda mer behagelig for barnet på lange turer. Her kan de variere stilling og likevel ha støtte til beina.
 • Barnet skal være trygt, og med en 5-punkts sele med enkel utløser blir det enkelt for både mor og far. Selen kan justeres slik at uansett hvordan barnet sitter, så vil det ikke føles ubehagelig.
 • Skjermen er ekstra stor og vil beskytte barnet ikke bare mot regn og vind, men også sol når den står på sitt høyeste. Man kan regne med 50+ solfaktor.
 • Mountain Buggy Urban Jungle har magnetfeste for leker til barnet. Hvilken som helst titt tei kan festes i magnetholderen.

Ikke imponert? Les andre tester på vår hjemmeside.

Men denne barnevognen er også utviklet for å behage foreldrene.

 • Den har en helt unik tilte-funksjon som gjør at man lett kan vippe forhjulet over hindringer i veien. En fortauskant kan lett forseres med en hånd på stangen.
 • Man kan endre vinkelen på håndtaket slik at den passer uansett høyde. Dessuten har håndtaket ergonomisk utforming med et mykt materiale for komfort.
 • Fronthjulet kan låses i en posisjon for lange turer på rette veier, men kan også låses opp slik at den får full svingradius i skarpe svinger og travle bygater.
 • Forsterkninger i hjulopphenget gjør at ikke bare barnevogna ruller bedre, men barnet vil også få en bedre tur uten hopp og sprett.
 • Kan brukes på lengre turer, og derfor har den egen flaskeholder og rom for å legge matpakka.
 • Barnevognen legges enkelt sammen og blir minimal i bagasjerommet.
 • Den har forskjellige farger for personlig preg, og kan kombineres med andre produkt fra samme gruppe.
 • For transport på fly og tog, har den en egen reiseveske for beskyttelse og komfort. Vesken har hjul slik at man kan trille den med seg.

Mountain Buggy Urban Jungle passer for barn mellom 0 og 5 år og har en egenvekt på rundt 11 kg. Barnevogna kommer i mange forskjellige farger, slik som svart, blå, sølv og rød. Den er en bestselger. Men det koster å ha en barnevogn med så mange funksjoner. Prisen ligger fra 5999 kroner og oppover.

Søsken funksjonalitet

Skal man tro enkelte foreldre, har denne sportsvognen også en unik fordel. For barn kommer sjelden alene og snart blir det behov for enda flere barnevogner. Eller holder det med en heller smart løsning?

For på bakakslingen kan man feste en sparkesykkel eller brett som barnet kan stå på. Her kan den største ungen henge på når den vil det, og når bakkene blir bratte kan storebror hjelpe til å dytte vogna mens brettet fortsatt er med.

Dette er likevel ingen tvillingvogn, til det er den ikke beregnet. Man kan også teste ut Mountain Buggy Urban Jungle X3! Med den kan man få en Duo Buggy vogn med plass til to barn. Nå kan hele familien være med på tur. Barn-med-babyvogn

Konklusjon

Det er ingen tvil om at Mountain Buggy Urban Jungle passer utmerket for de norske forholdene. Barn helt fra 0 år og oppover til 5 år får plass i denne urbane terreng vogna. Et produkt som dekker så mange områder er noe mange savner når de ser etter en barnevogn. At også utviklerne bak Mountain Buggy Urban Jungle har tatt utgangspunkt i forrige modell for å gjøre denne enda bedre, sier også noen om deres erfaring. En barnevogn med best i test kvalitet standard er nettopp hva man får.

Mountain Buggy Urban Jungle er produsert slik at både barn og foreldre er i fokus. Tilte-funksjon, regulering av håndtak, flaskeholder og transport-fasiliteter gjør den utmerket for alle travle foreldre. Samtidig vet man at barnet er godt bevart med ekstra 5-punkts sele, polstrede beskyttelse og komfortabel rullemotstand. Men er det en helhetsløsning småbarnsforeldre ettersøker, eller er det mer spesialiserte barnevogner som kun passer til byen eller naturen?

Etter populariteten å dømme leverer Mountain Buggy Urban Jungle alt som foreldre ønsker. Barna trives godt i vogna, enten man er på en fartsfylt joggetur med mor eller far, eller er ute blant likesinnede på en fortauskafe i byen.

Mountain Buggy Urban Jungle har sin plass på travle fortau og på lange skogsturer. Barn og voksen vil alltid føle seg komfortable, enten det er for en lett joggetur med pulsklokke og svettebånd, eller det er på vei for å møte venninnegjengen og alle de andre barna.

Det klarer Mountain Buggy Urban Jungle å gjøre for barna og foreldrene!