TFK Joggster Twist barnevogn test – En Joggster med en Twist

TFK (Trend for Kids), er et selskap som produserer og selger barnevogner i forskjellige segment. I denne artikkelen skal vi se på TFK Joggster Twist varianten, en jogge-trille som passer for aktive foreldre og barn opptil 15 kg. Uansett vær og vind kan man ta med barnet for en blund eller for å se på alt som rører seg av stort og smått. I Norge har vi varierende vær, noe denne TFK vogna skal kunne takle godt.

Knapp-til-produktet

TFK lager moderne barnevogner for den sosiale familien, der turer i regnvær er like moro som å sitte med mobilen i sofaen. De har forskjellige modeller som Joggster Trail, Joggster Twin eller Trio Twist som kan romme tre små barn med en ”tvist”. Det er lett å forstå at aktivitet er et nøkkelord for TFK produsenten.

Og ut fra hva forbrukerne selv sier, er TFK Joggster Twist svært anvendelig. Det er lett å se at man kan få mye ut av denne barnevogna, med sine finurlige funksjoner som gjør løpeturen perfekt.

Men selv om man alltid skal ha fokus på barnet, med alle de behov den har i sine første leveår, er det jo fint å ha en trillevogn som man kan slå to fluer i en smekk med.

For man må ikke være en ivrig sportsfanatiker for å like en barnevogn som TFK Joggster Twist. Den passer like godt til joggeturer som transport til barnehagen eller tur med familien enten til byen eller i marka.

Det som kjennetegner en TFK Joggster vogn er at den har fleksible funksjoner og masse spennende tilbehør. La oss se nærmere på TFK Joggster Twist.

Baby-i-trillevogn

Funksjonalitet i alle ledd

TFK Joggster Twist er en barnevogn med tre hjul og som veier rundt 13 kg. Dette er svært lite for en så robust TFK vogn som dette, selv om lignende vogner kan ha enda lavere vekt. Det har mye å si at den har tre hjul og ikke fire. Selv om mange vil tro at den mister stabilitet, har TFK funnet en måte å bøte med dette på. For med lavt tyngdepunkt og tykke dekk, vil selv en tur i ulendt terreng gå helt smertefritt.

For barnet er denne TFK vogna helt perfekt. Den har fire innstillinger i ryggpartiet som tillater barnet å ligge, sitte bakoverlendt, sitte mer opp eller ha fullt utsyn til det som hender rundt. Dessuten kommer TFK Joggster Twist selvfølgelig med 5-punkts polstret sele som kan justeres til barnets størrelse. Barnevogna har en fotstøtting som gjør det behagelig for barnet å hvile føttene når den sitter oppreist. Et håndtak er plassert strategisk for at barnet skal kunne holde seg fast.

Men for at barnet skal trives er det flere ting som må være på plass. Det gjelder TFK vognas ytre utforming. Bakhjulet har ekstra fjæring for at humper og hindringer som fortau skal virke som bagateller og fronthjulet har låses i to posisjoner eller svinge løst når terrenget krever det.

Med skivebremser med grep på håndtaket er barnet alltid trygt.

Barnevogna TFK Joggster Twist har også en kalesje som kan trekkes helt tilbake eller fram dersom sola er for sterk. Ett tilegnet regntrekk er også et tilbehør som følger med.

Noe av det foreldre ser etter en funksjonalitet i forhold til transport. Det er klart en barnevogn vil være å foretrekke når man skal ut på tur. Med TFK Joggster Twist vil man kunne slå TFK vogna sammen til en mindre del, hvor hjulene enkelt klikkes av og legges over. Det er enkelt å klikke hjulene på igjen i riktig posisjon.

Det er faktisk en god del tilbehør som følger med som gjør det enklere å transportere. Med en bilstoladapter kan man også gjøre om bærebagen til en bilstol. Fotpose når det er kaldt følger med.

Det som er finurlig og kjekt med denne barnevogna er at den har løsninger som myggnetting i kalesjen og ellers mange lommer for oppbevaring. Den har også en utrolig god fjæring som helt garantert er viktig for barna.

Da den kommer i mange farger og avtakbare trekk, kan man komponere en særegen vogn som ingen andre har.

baby-i-babyvogn

Hvorfor velge TFK Joggster Twist?

Så hvorfor skal man velge denne vogna foran andre lignende barnevogner på markedet? Mange spør seg dette spørsmålet, og den første grunnen som faller oss er prisen. Ser man på lignende utvalg, vil man finne svært gode priser på denne sportslige barnevogn fra TFK fabrikken. Den ligner svært mye på forgjengeren TFK Joggster III, men har utviklet seg i alle ledd for bedre komfort.

Vil man ha en sporty barnevogn med flotte funksjoner som gjør at man kan dra den med stort sett overalt, så kan derfor TFK Joggster Twist være valget man bør ta. Da har barnet en bag som også er en godkjent bilstol, noe som frigjør enormt med plass på lengre bilturer. Her sitter barnet svært behagelig med en punktbasert sele som har justeringer.

Selv mener TFK at vogna representerer en aktiv, sporty og kommunikativ livsstil der man alltid er på søken etter livskvalitet. Det betyr at også vogna vil gi det til sine eiere.

Konklusjon

TFK Joggster Twist er en modell fra konsernet Trends for Kids. De leverer alt fra barnevogner, tilbehør og sykkelvogner. De har lang erfaring og har vært testet i all slags vær. Det har gjort sitt til at produsenten har kommet opp med en forbedret løsning av den tidligere TFK Joggster III.

TFK Joggster Twist har flott funksjonalitet som man får bruk for når man er en travel familie med mange gjøremål. Som joggetrille fungerer vogna svært godt, både fordi den har god vekt og lavt tyngdepunkt. Barn opp til 15 kg kan bruke den, og passer dermed utmerket som førstevogn for mange.

Med så mange funksjonaliteter som vi har nevnt i denne artikkelen, er vi overrasket over den gode prisen. Sjekk ut en nettbutikk dersom du ser at TFK Joggster Twist kan dekke deres behov eller gå til hjemmesiden for å finne flere barnvogn tester.

Knapp-til-produktet